Marthes-mat blogg

tirsdag 6. desember 2011

Vielsesmaten


Kjære Dagbok
Jeg og Lene diskuterte hvilken type mat vi skulle ha i vår vielse. Men vi var begge enige om at vi ville bli viet etter russian familietradisjon. Maten vi skulle spise etterpå skulle være hel norsk og laget av oss selv.

Så vi laget 15 l kjele med norsk lapskaus med mye grønnsaker. Vi servete også varm laksfile med mandelpoteter, Robinson burgere (vegetar) og vårt eget koldtbord som vi hadde satt sammen med godt pålegg, spekemat, kabare, salater og hjemmelaget grove rundstykker og brød.

Matretten som ble mest populær var vår lapskaus. Nesten all maten ble spist opp på lørdag og søndag. Tante og onkel ville også ha vår oppskrift på lapskausen. Tante og onkel likte også disse Robinson burgerne så godt at de kjøpte med en kartong selv som de skal ta med hjem.

Det ble totalt 16 personer på vielse dagen som spiste av denne maten vår og alle sa seg godt fornøyd med vårt matvalg.

Jeg og Lene vil også få takke vår gode venninne og min MPA assistent Kristine for alt hun gjorde på vår spesielle dag. Hun er ei fantastisk snill og grei jente som vi alle har blitt så glade i.