Marthes-mat blogg

onsdag 24. april 2013

Bake dag og litt til



Kjære Dagbok
Det begynte å bli lite med brødprodukter i huset vårt så vi har hatt bake dag i dag. Jeg og Kristine baket 6 grove brød og 60 grove rundstykker som vi delte etterpå. Kristine fikk med seg sin del ned i leiligheten som hun deler med Nadya.

Vi har ikke bare baket i dag men også hygget oss med god lunsji og det ble mange te krus på oss før vi begynte å tenke på middagen.
Selv om Kristine og Nadya har flyttet ned i leiligheten vi har nede i kjelleren så spiser vi middag sammen hver dag for kostnaden for å lage middagen til 2 eller 4 personer er nesten det samme. Dessutten er det veldig hyggelig at vi alle kan samles rundt kjøkkenbordet til middag.

Men i helger hender det at vi spiser sammen men også lage hver for seg. Men hvis jeg har laget middag med mye arbeid så spiser vi sammen, men enkle middager spiser vi hver for oss.

I morgen er vår ukentlige innkjøpsdag og forrige uke handlet vi på Coop Ekstra som vi måtte kjøre ca 6 mil til og det har vi bestemt for å gjøre i morgen også. Likte den butikken så godt at vi tar handleturen dit igjen. Vi gjør det samme som forrige uke, lager oss nistepakke og tar med 1 kanne med varmt vann så vi kan drikke te i pappbeger til maten vår.