Marthes-mat blogg

lørdag 20. juli 2013

Kristines bursdagsparty



Kjære Dagbok
Kristine har bursdag på tirsdag 23 juli, men vi fant på at vi skulle feire hennes dag mens vi er her i vårt ferieparadis. Dette skulle være overraskelsesfest for henne og da fikk vi med Nadya at hun tok med seg Kristine på en lang bytur på torsdag slik at jeg, Lene, søs og mamma kunne få jobbe med kaker og snitter uten at hun fikk vite det.

Vi laget 3 store kaker og laget masse snitter med godt pålegg og laget 3 forskjellige typer av vegetarsalater. På fredagsmorgen kom Kristine å fortalte oss at hun ville invitere oss alle på middag på hamburgerbaren og vi sa vi hadde laget overraskelsesparty til henne som vi skulle feire henne på ettermiddagen. Hun ble så glad at hun nesten ramlet av stolen ute på verandaen. Ettermiddagen kom og vi serverte alle som er med her det vi hadde laget + vin og cognac vi hadde kjøpt inn. Det ble et vellykket selskap for vår snille kjære Kristine.

Vi reiser hjem  i morgen og vi skal feire hennes dag på tirsdag når vi er hjemme i huset i skogen. Da blir det bare oss der men vi skal nok lage noe kjempegodt å spise og drikke kjøper vi med fra taxfree på Gardermoen.